Tlf.: +47 63970910

Kontakt/Ansatte

Rektor - mobil 97 01 94 49

haldis.brubak@romerike.fhs.no

Ansatt siden 2001. Bakgrunn: Utdanning i reiseliv, kulturarbeid, historie, dramapedagogikk og praktisk pedagogikk. Tidligere lærer, inspektør og rektor på Sogndal folkehøgskole. Sivilstand: Gift,to barn og to katter. Interesser: litteratur, teater, samfunn/politikk, trening, sjøliv, sol og sommer.

 

ass. rektor - mobil 48288647

emma.lislien@romerike.fhs.no

Utdannet som faglærer i forming, men har størstedelen av yrkeskarrieren jobbet som leder, både i grunnskole, spesialundervisning og videregående skole. Har fått drømmejobben og kjører gjerne seks mil pr. dag for å jobbe på Romerike Folkehøgskole med flotte ungdommer og engasjerte medarbeidere! Liker å synge og har jobbet med amatørteater i mange år. Oppsøker Romsdalsfjellene så ofte jeg kan, både sommer og vinter. Har to sønner som også har gått på folkehøgskole.

 

Teaterlærer

roylie@getmail.no

Utdannet teaterinstruktør i England. Ferdig l980. De neste 11 årene arbeidet han som instruktør, utøver og pedagog innenfor norsk teater. Kom til Romerike Folkehøgskole i 1991. Skulle bare vikariere i 3 mnd som lærer, men syntes det var så trivelig her at han ble værende! Underviser også ved Kunsthøgskolen, scenekunstfakultetet, avdeling for dans. Forfatter av bøkene Dansens Historie I og II. Pasjonert svømmer og medlem av Bislets Bads Venner!

 

Teaterlærer

tore.romerike@gmail.com

Tore har vært teaterlærer på Romerike i mange år. Han har hovedfag i "Drama-film-teater" fra Universitetet i Trondheim. Har vært hospitant på Hålogaland Teater, redaktør for Drama (dramapedagogisk tidsskrift), kinosjef, og amanuensis i teatervitenskap ved Universitetet i Oslo. Aller morsomst fant han ut at det var å være lærer på Romerike.Tore sees ofte i fint driv i løypene rundt Jessheim. Han forserte Besseggen raskest av alle på skolens utflukt for noen år siden og var veeeldig fornøyd….

 

Teaterlærer

kjetillilleaas@yahoo.no

Utdannet Cand. Mag. Har jobbet i folkehøgskolen som teater- og musikklærer siden 1989. Jobbet i den frie teatergruppen Saltkompagniet på 1980-tallet. Reiste da mye rundt i Europa og så alternativt teater. Kjetil liker eksperimentering bedre enn tradisjon og fuzzgitar bedre enn nylonstrenger. Utgitt "Monologer og dialoger" på Cappelen forlag 2004.

 

Teaterlærer

lin.jonnum@romerike.fhs.no

Teaterlærer hos oss siden høsten 2004, som tryller fram den ene flotte forestillingen etter den andre. Har studert Drama og Teater ved HiB og UiO, med hovedfag fra NTNU.

 

Kostymelærer

lind-nie@online.no

Linda er utdannet kjole- og draktsyerske. Bakgrunnen hennes er design og produksjon av kostymer til teater, dans, film og fjernsyn. Hun har jobbet i ulike institusjoner som NRK, Nordland Teater, Den norske Opera og Ballet, frie grupper og kommersielle aktører. Linda går alltid i skjørt og har et lidenskapelig forhold til kostymer og vintage klær.

 

Lærer i lydteknikk

hans.anders.lonaas@romerike.fhs.no

Har selv vært elev ved Romerike Folkehøgskole og likte seg så godt at han ble lærer ved skolen etter endt lydteknisk utdannelse på NiSS. Hans Anders har vært ansatt i AVAB-CAC hvor han jobbet med bl.a. konserter på Rockefeller og i Spektrum, var ansvarlig for lyden under seierssermonier i OL på Lillehammer og har jobbet for frie teatergrupper og i nærradio. Hobby? Han kommer i alle fall ofte susende til skolen på en skikkelig macho Honda CBF1000….

 

Lærer musikkteater

dag.braathen@romerike.fhs.no

Dag er utdannet ved Østlandets Musikkonservatorium (1984) og har en master i musikk fra Universitetet i Oslo (2006). Har et sammensatt musikerliv som pianist, teatermusiker, kordirigent, komponist, akkompagnatør, sanger og regissør. Han har laget flere musikkteaterforestillinger på scener i Oslo, der han selv har vært sanger og skuespiller. Han har i tillegg hatt regien på en rekke musikaler og teaterstykker, samt på operaen "Noas Ark". Høsten 2004 ble to av hans teatermusikkverk utgitt på Norsk Musikkforlag. Dag er ofte på tur i skog og mark, og han elsker opera, særlig Wagner!

 

Lærer i musikkteater

steinar.amundsen@romerike.fhs.no

Har utdanning fra Norges Musikkhøgskole (gitar) og fra Het Koninklijke Conservatorium voor Muziek (lutt) i Den Haag, Nederland. På musikkteaterlinja på Romerike underviser han i band og samspill som ender opp i interne og eksterne konserter. Arbeider også mye med teatermusikk og har satt i scene flere musikaler. På fritida er han utøvende musiker. Har hatt konserter bl.a. i Polen, Irland, Kreta og på Rhodos. Steinar liker å øve lutt/gitar, drikke kaffe, fiske og sanke sopp. I det hele tatt er han en livsnyter…

 

Lærer i scenografi

edil.derbitchev@romerike.fhs.no

Utøvende scenograf og billedkunstner. Vokst opp i Groznyj i Tsjetsjenia. Utdannelse: 4 år på interiørlinja ved kunst og håndtverkskolen i Krasodar. 5 år på scenografilinja ved Statens Høgskole for teater, musikk og film i Leningrad (St. Petersburg). Yrkeserfaring: Ansvar for bydelsutsmykning i Groznyj 1982-84, scenograf ved Nasjonalteatret i Tsjetsjenia 1988-89. Ansatt på Romerike Folkehøgskole fra 1991.

 

Danselærer

lena.nesbakken@romerike.fhs.no

Skolens spreke dansepedagog. Utdannet ved Laban Centre, London og Universitetet i Oslo. På Romerike Folkehøgskole har hun jobbet siden 2002 og sørger for at både elever og ansatte holder seg i form i løpet av skoleåret. Flott dame som har dilla på sko!!!

 

Sangpedagog og kordirigent

barbro.grenersen@getmail.no

Har 5 års vokalpedagogisk utdanning fra Østlandets Musikkonservatorium samt solistutdanning fra Norges Musikkhøgskole. Hun er fast ansatt ved Kulturskolen i Ås i tillegg til RF hvor hun har vært siden 1991. Hun dirigerte Det Norske Jentekor i 10 år og vant flere korkonkurranser. Barbro legger stor vekt på bevegelse i sin sang- og korundervisning. På fritiden leser hun skjønnlitteratur og lytter til musikk av ulike sjangre samt tar en tur på SATS innimellom!

 

Lærer i lysdesign og teknikk.

nils.haagenrud@romerike.fhs.no

Nils er vår populære lyslærer. Han har jobbet som lysdesigner blant annet på Nationaltheatret, Hålogaland Teater, Kunsthøgskolen i Oslo og ved Den norske Opera og Ballett. Nils gikk selv på Romerike Folkehøgskole i 1991/1992 og spiller trommer!

 

Lærer i lydteknikk

emil.hogset@romerike.fhs.no

Emil er musiker og låtskriver. Han underviser hovedsaklig i musikkproduksjon i studio.

 

Internatleder

birgitta.dahl@romerike.fhs.no

Hun er svensk og har arbeidet på Romerike Folkehøgskole siden sommeren 1995. Har aldri gått på folkehøgskole selv, men har arbeidet på tre folkehøgskoler i Sverige før hun kom til Romerike. Er utdannet internatleder. Birgitta er arbeidsleder for kjøkken-og renholdspersonalet. Ellers hjelper hun elevene med diverse praktiske ting og er behjelpelig når de er syke og trenger "litt ekstra". Hobbyer: Liker å reise og å sy.

 

Kontorleder - mobil 91 37 36 86

ingjerd.de.graaff@romerike.fhs.no

Kontoret er skolens sentrum og ansikt utad, og her finner du Ingjerd. Hun hjelper deg med alt fra økonomi til kjærlighetssorg! Ingjerd har PR-ansvar, administrerer billettsalg og reklamemateriell i forbindelse med skolens mange forestillinger og konserter. Etter å ha jobbet i Det norske Veritas, Oce-Norge og Posten havnet hun på Romerike en høstdag i 1997 og har vært her siden. Fritidssysler: foruten 3 barn, et barnebarn og hund, lese, strikke og nyte båtlivet på Hvaler.

 

Bibliotekar

anne.hauglie@romerike.fhs.no

Skolens populære bibliotekar! Anne Britt har allsidig erfaring som bibliotekar og med arbeid med ungdom. Ansvarlig for skolens bok-, skuespill- og mediesamling. Hun hjelper elevene med å finne egnede manus til prosjekter og er meget godt oppdatert på norsk og internasjonal dramatikk. Hun har vært dukkespiller og engasjert i amatørteatervirksomhet. Fritidssysler: Synger i kor, driver med slektsgranskning og er aktiv innen foreningsarbeid av ymse slag.

 

Renhold

 

Renhold/kjøkken

Lill-Sonja er fra Borge i Lofoten, men bor på Dal med mann og 2 sønner.

 

Vaktmester

 

Driftleder - AFK Eiendom

 

kokk

Solveig er utdannet kokke og agronom og driver gård. Hun har 2 barn og liker å passe på skolens urter og grønnsaker i drivhuset som ble bygget i 2016.

 

kokk/konditor

Sigrunn bor i Nannestad er gift og mor til 3. Utdannet kokk og konditor. Tilbyr valgfaget strikking/hekling hver mandagskveld sammen med Ingjerd. Baker og pynter de nydeligste kaker og vil du vite mer ta en titt på hennes Facebookside - den glade kake.

 

Kokk

Trivelig dame fra Blaker som jobber som kokke på kjøkkenet vårt.

 

Kjøkkenassistent

Eileen er født på Filippinene og kom til Norge i 2005 og har vært på Romerike siden 2006. Liker å lage mat og trives best i hjemmet.

 

Kjøkkenassistent

 

Marte er kokkelærling hos oss dette skoleåret.

 

Ole Martin jobber som kjøkkenassistent ved behov.

 

Vis Romerike Folkehøgskole i et større kart Trondheimsveien 176
2068 JESSHEIM
Telefon 63 97 09 10
Tilsynsvakt 95 93 26 13

Rektor – mobil 97 01 94 49
Ass. rektor – mobil 48 28 86 47
Kontorleder – mobil 91 37 36 86

post@romerike.fhs.no