Velkommen til vår nye nettside – universelt utformet så klart

Sjekk ut den nye nettsiden til Romerike folkehøgskole! Her kan du lese om linjene og hva som skjer på skolen, nettsiden er selvsagt universelt utformet.
ROMERIKE FOLKEHØGSKOLE – Stykkevis og helt!

Kravet om tilgjengelighetserklæring ble en god grunn til å oppgradere Romerike folkehøgskole på nett, med en moderne og informativ nettside. Denne er utarbeidet av Romerike folkehøgskole i samarbeid med merkevarebyrået Anew Branding.

Hva er nytt?

Nettsiden er oppdatert til dagens standard, med en oversiktlig og enkel meny. Her er det lett å finne akkurat det du leter etter, enten det er mer informasjon på hver linje, søknadsskjema, aktuelle nyheter, priser eller kontaktinformasjon. Forsiden har fått nytt design og vi har ryddet vekk sider som ikke var så aktuelle lenger, og fremhevet sider som «priser» og «hva skjer», som er viktig for å få et inntrykk av livet på Romerike folkehøgskole. Det er også verdt å nevne at du vil finne nøyaktig samme nøkkelinformasjon om linjene hos oss som du finner på folkehogskole.no, enkelt og greit.

Tilgjengelig for alle

En universelt utformet nettside kjennetegnes ved at alle, uavhengig av funksjonsevne, skal kunne bruke nettstedet og få med seg informasjonen som befinner seg der. Rektor Haldis Brubæk så kravet om tilgjengelighetserklæring som en fin mulighet:

–Da vi mottok kravet om tilgjengelighetserklæring, fikk vi samtidig en god grunn til å oppdatere nettsiden. Vi har hatt den forrige ganske lenge og tiden var moden for en revidering, forteller hun.

Den reviderte nettsiden vil forhåpentligvis gjøre det enda enklere for alle å finne den informasjonen de leter etter.

–Nettsiden har blitt mer oversiktlig, tydeligere, moderne med store bildeflater, og lettere å manøvrere i. Vi er svært fornøyde med resultatet og gleder oss til å ta nettsiden i bruk i praksis, sier en fornøyd Haldis Brubæk.