Våre linjer

Musikk & Teater

Musikk og teater

Musikk og teater har et allsidig og spennende linjetilbud. Her får du et år med sang og musikk samtidig som du får masse teater- og sceneerfaring. I begynnelsen av året jobber du med humørfylt lek, improvisasjon og monolog/diktarbeid.

Kostyme & teatersminke

Kostyme & teatersminke

Forestill deg et år med parykker, pudder og kostymer i sterke farger! Glad i redesign, sy dine egne klær, tenke bærekraft? Du lærer å skape karakterer til teaterstykker og konserter, du blir designeren som setter farge på en fortelling.

Lysdesign

Lysdesign

Er du interessert i teater og/eller musikk og vil jobbe med visuelle virkemidler? Vi starter fra scratch med praktisk rettet opplæring. Ingen forkunnskaper er nødvendig, interesse er tilstrekkelig.

Tegning, kunst og scenografi

Tegning, kunst
og scenografi

Scenografi er et spennende og sammensatt fag. Scenografen er billedkunstner, skulptør, arkitekt, oppfinner og håndtverker, en magiker som har blikk for hvordan man med ulike materialer kan skape illusjoner om en virkelig eller fantasiverden på scenen.

Musikk & lyddesign

Musikk & lyddesign

Vil du jobbe profesjonelt med musikk, musikkproduksjon og lyddesign? Mange av våre tidligere elever jobber idag innen film og tv-produksjon, på de store teaterscenene våre og i Norges største firma for Lyd/Lys/Scene.

Teater

Teater

Teaterlinjen ved Romerike Folkehøgskole har vært et begrep innen norsk teater- og musikkliv i over 50 år. Her har mange fått muligheten til å utvikle seg som menneske og skuespiller gjennom praktisk teaterarbeid og ulike teaterprosjekter og -produksjoner.